מפגש: קבוצת חברותא בנושא "האינטרנט של הדברים וחברת המעקב"

Wed, 24/01/2018 - 15:00 to 16:30

Yael room, Institute of Criminology

במסגרת פעילותה כחלק מתכנית "לימוד בחברותא", קבוצת הדיון "האינטרנט של הדברים וחברת המעקב" תאפשר לדוקטורנטים/ות החברים בקבוצה מסגרת לדיון ולשיח משותף. במסגרת קבוצת הדיון, חברי וחברות הקבוצה הבאים מדיסציפלינות מחקריות שונות ידונו במחקרים חדשים שפורסמו לאחרונה בכתבי העת המובילים ו/או במאמרים אקדמיים שמהווים את לב המחקר האקדמי ונקודות ההתייחסות והניתוח לחקר האינטרנט. מעל לכל, הקבוצה תבקש להשתמש בפלטפורמה שתכנית "לימוד בחברותא" מציעה כדאי לפתח שיח בין דוקטורנטים/יות מדיסיפלינות שונות ולהפגיש ביניהם לבין הסוגיות העכשוויות והמחקרים העדכניים הנוגעים לאינטרנט של הדברים וחברת המעקב. בהתאם, כל מפגש יוקדש לסוגיה או מחקר עכשוויים, כאשר הכוונה היא שחברי/ות הקבוצה השונים יתבקש להוביל לפחות דיון אחד במהלך השנה. לדוקטורנטיות/ים שיהיו מעוניינים בכך, קבוצת המחקר תהווה לתלמידי המחקר המשתתפים במה להצגת מחקריהם. לחצו כאן לפרטים נוספים על הקבוצה ומפגשים נוספים.

לפרטים נוספים על הקבוצה ניתן לפנות ל:

Tammy Katsabian

Rotem Medzini