מפגש: קבוצת חברותא בנושא "האינטרנט של הדברים וחברת המעקב"

Wed, 03/01/2018 - 15:00 to 16:30

Yael room, Institute of Criminology

במסגרת פעילותה כחלק מתכנית "לימוד בחברותא", קבוצת הדיון "האינטרנט של הדברים וחברת המעקב" תאפשר לדוקטורנטים/ות החברים בקבוצה מסגרת לדיון ולשיח משותף. במסגרת קבוצת הדיון, חברי וחברות הקבוצה הבאים מדיסציפלינות מחקריות שונות ידונו במחקרים חדשים שפורסמו לאחרונה בכתבי העת המובילים ו/או במאמרים אקדמיים שמהווים את לב המחקר האקדמי ונקודות ההתייחסות והניתוח לחקר האינטרנט. מעל לכל, הקבוצה תבקש להשתמש בפלטפורמה שתכנית "לימוד בחברותא" מציעה כדאי לפתח שיח בין דוקטורנטים/יות מדיסיפלינות שונות ולהפגיש ביניהם לבין הסוגיות העכשוויות והמחקרים העדכניים הנוגעים לאינטרנט של הדברים וחברת המעקב. בהתאם, כל מפגש יוקדש לסוגיה או מחקר עכשוויים, כאשר הכוונה היא שחברי/ות הקבוצה השונים יתבקש להוביל לפחות דיון אחד במהלך השנה. לדוקטורנטיות/ים שיהיו מעוניינים בכך, קבוצת המחקר תהווה לתלמידי המחקר המשתתפים במה להצגת מחקריהם. לחצו כאן לפרטים נוספים על הקבוצה ומפגשים נוספים.

במפגש זה נשוחח עם גדי פרל על מכוניות חכמות.

לפרטים נוספים על הקבוצה ניתן לפנות ל:

Tammy Katsabian

Rotem Medzini